Таблетки за еректилна дисфункция

Таблетки за еректилна дисфункция

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ТАБЛЕТКА KAMAGRA

Таблетки за еректилна дисфункция. Вземете това лекарство в дозата и продължителността, както е препоръчано от Вашия лекар. Погълнете го като цяло. Не го дъвчете, смачквайте или чупете. Kamagra Gold 100mg Tablet може да се приема със или без храна, но е по-добре да се приема в точно определено време.

КАК РАБОТИ ТАБЛЕТКА KAMAGRA

Kamagra Gold 100mg Tablet е фосфодиестераза-5 (PDE-5) инхибитор. Действа чрез отпускане на кръвоносните съдове на пениса, като по този начин увеличава притока на кръв в пениса при сексуална стимулация. Това ви помага да постигнете и поддържате твърд, изправен пенис, подходящ за сексуална активност.

 

Съвети за безопасност

Алкохол- НЕБЕЗОПАСНО

Не е безопасно да се консумира алкохол с таблетка Kamagra Gold 100 mg.

Бременност- Консултирайте се с вашия лекар

Няма информация относно употребата на Kamagra Gold 100mg таблетка по време на бременност. Моля, консултирайте се с Вашия лекар.

Кърмене- Консултирайте се с вашия лекар

Няма информация относно употребата на Kamagra Gold 100mg таблетка по време на кърмене. Моля, консултирайте се с Вашия лекар.

Шофиране- НЕБЕЗОПАСНО

Kamagra Gold 100 mg таблетка може да намали бдителността, да повлияе на зрението ви или да ви накара да се почувствате сънливи и замаяни. Не шофирайте, ако се появят тези симптоми.

Бъбреци- БЕЗОПАСНО, АКО Е ПРЕДПИСАНО

Kamagra Gold 100mg Tablet е безопасен за употреба при пациенти с бъбречни заболявания. Не се препоръчва коригиране на дозата на Kamagra Gold 100mg таблетка.

Информирайте Вашия лекар обаче, ако имате някакво основно бъбречно заболяване. Може да се обмисли намаляване на дозата, ако тя не се понася добре.

Черен дроб- ВНИМАНИЕ

Kamagra Gold 100mg Tablet трябва да се използва с повишено внимание при пациенти с тежко чернодробно заболяване. Може да се наложи коригиране на дозата на Kamagra Gold 100mg таблетка. Моля, консултирайте се с Вашия лекар.

Налична е ограничена информация за употребата на Kamagra Gold 100 mg таблетки при пациенти с тежко чернодробно заболяване.

 

КАКВО АКО ЗАБРАВИТЕ ДА ПРИЕМЕТЕ ТАБЛЕТКА KAMAGRA?

Ако пропуснете доза Kamagra Gold 100 mg таблетка, вземете я възможно най-скоро. Ако обаче е почти време за следващата доза, пропуснете пропуснатата доза и се върнете към обичайния си график. Не удвоявайте дозата.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *