Рециклиране на строителните отпадъци

Правилният подход за обезвреждане и рециклиране на строителните отпадъци не само ще спести от закупуването на нови материали и строителството като цяло, но и ще запази природните ресурси и екосистемата.

В резултат на обработката строителните отпадъци се превръщат в едно и също стъкло, тухла, бетон, асфалт и др. Рециклираните отпадъци, съдържащи битум, отиват за производството на полимер-битумна мастика, минерално-битумна маса, битумен прах, които често се използват при изграждането и хидроизолацията на магистрали производство на покривни и изолационни материали. По този начин строителните отпадъци са достъпна и евтина суровина, използвана за производството на материали, предназначени за различни видове производство.

Фирма „Екология на управление на отпадъците“ е специализирана в организирането на събиране, транспортиране, преработка и елиминиране на строителни отпадъци. Предлагаме ниски цени за услуги и благоприятни условия за сътрудничество.

Ремонтните работи водят до появата на голямо количество строителни отпадъци. Дори да не планирате да извършвате основен ремонт, но сте ограничени до козметични, голямо количество строителни отпадъци все още не може да бъде избегнато. Освен това, не забравяйте, че по време на процеса на ремонт, като изхвърляне, са обект на много неща, които вече са загубили потребителските си свойства, ставайки неподходящи за употреба.

Местоположение и рециклиране на строителните отпадъци

Строителните отпадъци се генерират, където се извършват ремонти, а именно:

  • в многоетажни и частни жилищни сгради;
  • в магазини и различни институции за икономически цели;
  • в различни публични институции;
  • в болници, хотели и т.н.

С една дума, строителни отломки ще се появят навсякъде, където е било извършено строителството или ремонтът.

Отпадъците от типове сгради са способни поне да запушат канализацията. В резултат на това в близост до сградите се натрупва вода, причинявайки много неприятни явления. Наличието на канализация в къщата, която улавя отпадъците, води до повишаване на влажността, което постоянно се отразява на стените и основата, унищожавайки ги. В допълнение, прекомерната влажност води до факта, че в структурата започва да се образува мухъл, започва гъбичка, която практически е невъзможно да се отстрани без инсталирането на нови, нормално функциониращи дренажи.

Фирма Зашеви Транс ООД, ул. Орчо Войвода 8, Овча Купел, София.

Телефон за контакт: 0898-450-631.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *