Ползите от контейнерите за отпадъци

Какви са ползите от използването на контейнерите за строителни отпадъци

Ползите от контейнерите за отпадъци

Ползите от контейнерите за отпадъци. Изключително удобно е да поръчате контейнер за строителни отпадъци, ако трябва да премахнете голямо количество отпадъци. Ако във Вашата къща или апартамент има остатъци от строителни материали, демонтирани прозорци и врати, стари мебели или водопровод, тогава можете бързо и точно да освободите района от боклука. В сравнение с други методи за превоз, транспортирането на твърди строителни отпадъци в контейнери има много предимства. Някои от тях ще прочетете по-долу:

-голям капацитет на бункера;

-мобилност – кошчетата за строителни отпадъци заемат минимум място, могат да се монтират в ъглите на дворовете или в края на улицата, те лесно се зареждат със специално оборудване;

-чистота по време на транспортиране – боклукът не пада от напълнен контейнер, следователно пътното платно не страда по време на движение;

-простота на товарене и разтоварване – инсталирането на борда на машината се извършва с помощта на специални механизми.

Поръчвайки контейнери за строителни отпадъци от ЕТ Мартела, можете да се погрижите за спазването на екологичните и санитарни стандарти в жилищните и работните зони.

Адресът ни е: София, жк. Дружба 1, бл. 44, вх. А, ап. 2. Можете да поръчате Вашия контейнер при нас. Обадете ни се на телефон: 0897/897 266. Контейнери под наем – ЕТ Мартела.

Видове:

Колко струва наемането на един контейнер за стоителни за отпадъци? Цената зависи от обема му. Предлагаме под наем на договорна основа за товарене на голямо количество кошчета за отпадъци с различни размери:

8 m³; 20 m³; 27 m³; 33 m³.

Ние предлагаме надеждни и издръжливи контейнери за строителни отпадъци от дебела стоманена ламарина, които не се деформират при товарене на твърди отпадъци с висока плътност като тухли, бетон, метални конструкции. Те имат специално покритие, което предпазва вътрешните стени от агресивни вещества. Поради своите свойства контейнерът не е подложен на корозия, устойчив на всякакви механични натоварвания.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *