Избор на правилния килим за Вас

Така, че е време да преминете към избор на правилния килим за Вас. Можете да го стартирате според различни критерии: марка и държава на произход, материал (вискозни килими, вълнени килими, както и килими от синтетични материали като полипропилен), форма (овални килими, кръгли и квадратни килими), а също и от цвят на купчината. Детските килими са разпределени в отделен раздел. Ако искате да си купите детски килим, също трябва да определите сами материала и ценовата категория, към която ще принадлежи.

Избор на правилния килим за Вас

Ние сме на Ваше разположение. Тонитекс ООД. Заповядайте в нашите магазини. Свържете се с нас за избор на правилния килим на телефон: 888249719. София, бул. Христо Ботев, № 92.

Почистване на килими у дома: полезни съвети

Много хора питат как да почистите килима у дома. При интензивна употреба килимът може да се зацапа и прахът се натрупва почти постоянно върху килима. Ако в къщата ви има животни или малки деца, ситуацията се усложнява още повече и килимът трябва да се почиства много по-често. За щастие има много начини да почистите килима си у дома, с минимални загуби на време и пари. Традиционните методи и възможности от специалисти са се доказали добре, така че ако са изпълнени всички изисквания, ще премахнете петна от килима и ще се уверите, че той не се превръща в източник на алергии във вашето домакинство. В тази статия ще ви разкажем как правилно да подходите към почистването на килими и да направите всичко, така че да запази цвета си и всички характеристики на изпълнение.

Почистване на килими у дома: полезни съвети

Много хора питат как да почистите килима у дома. При интензивна употреба килимът може да се зацапа и прахът се натрупва почти постоянно върху килима. Ако в къщата ви има животни или малки деца, ситуацията се усложнява още повече и килимът трябва да се почиства много по-често.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *